Appartement te huur

850€ + 80€ per maand

2 slaapkamers 85 vierkante meters

Immoweb code : 11373853
Immoweb code : 11373853

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
85 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Ruim appartement met 2 slaapkamers en terras (optie garage)

Dit ruime appartement is gelegen in een rustige straat op een toplocatie in Wilrijk, op wandelafstand van het Middelheimpark en Nachtegalenpark en met een perfecte ontsluiting naar snelwegen.

Het appartement heeft 2 slaapkamers aan de achterzijde, waaronder 1 grote slaapkamer met een prachtig zicht op de tuin. Aan de voorzijde vinden we een grote leefruimte met veel lichtinval en aanpalend de keuken. De leefruimte kijkt eveneens uit op groen (geen directe overburen). Het appartement heeft een authentieke badkamer en een afzonderlijke toiletruimte. Als kers op de taart heeft het appartement een ruim terras met zich op de tuin.

Er zijn twee garages in het gebouw. Indien gewenst kan u opteren om één garage te huren (niet inbegrepen in de huurprijs).

De meters voor elektriciteit en gas zijn individueel. Ook het warm water is indivueel (individuele boiler voor warm water in het appartement). De verwarming en de watermeter zijn gemeenschappelijk. Hiervoor wordt maandelijks een provisie van 80 EUR aangerekend met periodiek een verrekening in functie van uw effectieve verbruik.

Neem contact op