Appartement te huur

825€ + 60€ per maand

1 slaapkamer 83 vierkante meters

Immoweb code : 11368083
Immoweb code : 11368083

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
83 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

nieuwbouwappartement op het gelijkvloers met groot terras, a

4 Nieuwbouwwappartementen op het gelijkvloers met groot terras, autostaanplaats en fietsenstalplaats
Ontdek de luxe van wonen nabij het centrum van Baasrode in onze gloednieuwe, instapklare residentie met 4 gelijkvloerse appartementen. Elk van de vier appartementen verwelkomt u met een eigen privé ingang, zodat u zich meteen thuis voelt. Gelegen achter een afgesloten elektrische poort, biedt elk appartement ook een veilige privé parkeerplaats voor uw wagen.
Fietsers zullen de handige opslagplaats onder het afdak zeker waarderen, compleet met oplaadpunten die rechtstreeks zijn aangesloten op de meter. Uw comfort staat voorop, daarom wordt elk appartement verwarmd met vloerverwarming via een energiezuinige warmtepomp.
Het leven is hier niet alleen gemakkelijk, maar ook milieuvriendelijk. Dankzij de zes zonnepanelen per appartement wordt een groot deel van uw elektriciteits- en verwarmingskosten gedekt. Toiletten worden gespoeld met regenwater, wat bijdraagt aan een duurzamere levensstijl.
Stap binnen in een ruime inkomhal met voldoende plaats voor een vestiaire, en ontdek een lichte en luchtige leefruimte met een open keuken. De keuken is uitgerust met alle moderne apparatuur die u nodig heeft, waaronder een dampkap, inductiefornuis, oven, koelkast en vaatwasser. De berging biedt extra opbergruimte, terwijl de slaapkamer en badkamer met inloopdouche en badkamermeubel een oase van rust vormen.
Geniet van de buitenlucht op het grote, afgesloten terras, ideaal vo

Neem contact op