Appartement te huur

2 slaapkamers 100 vierkante meters

Immoweb code : 11113454
Immoweb code : 11113454

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
100 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

ART DECO LUXE, TIJDLOOS COMFORT TE PULHOF

Stel je voor: een super stylish gelijkvloersappartement in een weelderig art deco gebouw nabij Pulhof en de Fruithoflaan te Berchem. Bij binnenkomst word je verwelkomd door een adembenemende woon- en leefruimte, doordrenkt met sublieme elegantie. De geïntegreerde keuken is een parel van vakmanschap, een visueel feest voor de zintuigen en een sociale hub waar koken en gezelschap samenkomen.
Het aangrenzende terras met harmonicadeuren vormt een elegante overgang naar de Zuidwest georiënteerde tuin. De gigantische slaapkamer biedt flexibiliteit met mogelijkheid tot opdeling. De ensuite luxe badkamer straalt verfijning uit met een ligbad, Italiaanse douche, design wastafel, en eigentijds toilet. Spiegels creëren een strakke, lichte look, ende residentie is een meesterwerk van design, comfort en stijl.
Via de tuin bereik je de sous terrain met aparte kelderberging en fietsenberging. Een recente renovatie met hoogwaardig vakmanschap eert de oorspronkelijke art deco stijl, waarbij elk element is behandeld met diep respect voor het verleden. Het resultaat is een meesterwerk waar historische elegantie naadloos samensmelt met moderne luxe.
Voor uw ultieme gemak bieden wij de mogelijkheid om een nabijgelegen garagebox te huren (HP 120 EUR), op slechts 100 meter van het appartementengebouw.
Surf naar lagence-immo.be en book je bezoek in de digitale agenda "PLAN JE BEZOEK"

Neem contact op