Appartement te huur

950€ + 75€ per maand

2 slaapkamers 89 vierkante meters

Immoweb code : 11240794
Immoweb code : 11240794

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
89 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

APP. MET 2 SLKS, RUIM TERRAS + PARKEERPLAATS

APP. MET 2 SLKS, RUIM TERRAS + PARKEERPLAATS

We bevinden ons op de Hoek van de Hendrik Consciencestraat en de Piet Stautstraat, en zijn een boogscheut verwijderd van het centrum, station, fietssnelweg, winkels en diverse horeca gelegenheden.

Dit project bestaat uit 25 appartementen die een uitzonderlijk ruimtegevoel en veel lichtinval bieden dankzij hun grote zuid- en zuidwestelijke georiënteerde terrassen.

Er werd veel aandacht besteed aan energiezuinigheid en duurzaamheid. Hierdoor zal men dus flink kunnen besparen op de energiefactuur daar het BEN-appartementen betreft met een E-peil lager of gelijk aan 30.

Het betreft een appartement gelegen op de tweede verdieping van 89m² en omvat een inkomhal, leefruimte met open keuken, apart toilet, badkamer, berging, 2 slaapkamers en een terras.

Als bewoner kan u gebruik maken van de gemeenschappelijke fietsenstalling. Bijkomend is er een vaste parkeerplaats en een private kelderberging aanwezig.

Interesse om de eerste bewoner te worden van dit appartement? Neem contact met ons kantoor via [email protected] of 078 78 30 39.

Neem contact op