Appartement te huur

2 slaapkamers 93 vierkante meters

Immoweb code : 10769546
Immoweb code : 10769546

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
93 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Energiezuinig nieuwbouwappartement met 2 slaapkamers en gro

Bent u op zoek naar een nieuwbouwappartement met 2 slaapkamers in Haasdonk? Lees dan zeker verder!

Dit recent en energiezuinig appartement is gelegen in Haasdonk, een deelgemeente van Beveren, dicht bij verschillende invalswegen en faciliteiten.

Het appartement beschikt over een extra bergruimte en garage. Deze zijn beide in de huurprijs inbegrepen. Het appartement heeft een EPC A en wordt volledig verwarmd met vloerverwarming. Dit appartement heeft naast deze troeven ook nog een ruim en gezellig terras van 15 m2.

De indeling gaat als volgt: u komt binnen in de inkomhal op het gelijkvloers waar u via de lift of trap naar het appartement op de eerste verdieping kan gaan. Als u het appartement binnenkomt, komt u in de ruime en lichtrijke woonkamer. Aansluitend aan de woonkamer bevindt zich de volledig uitgeruste open keuken. Tevens geeft de keuken toegang tot de berging, hierin bevindt zich de aansluiting voor wasmachine en droogkast. Vanuit de woonkamer heeft u ook toegang tot het ruime en gezellige terras. Via de nachthal krijgt u toegang tot de 2 slaapkamers, badkamer met douche en lavabo en gastentoilet.

Dit appartement is onmiddellijk beschikbaar. Er wordt maandelijks een extra kost aangerekend van 60,00 euro voor het onderhoud van de oprit, gang en lift.

Is dit appartement helemaal iets voor jou? Aarzel niet en neem direct contact met ons op via het nummer 052/ 46 38 03.

Neem contact op