Appartement te huur

1 slaapkamer 97 vierkante meters

Immoweb code : 10817311
Immoweb code : 10817311

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
97 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

BEN appartement met één slaapkamer en groot terras te huur

Dit nieuwbouwappartement bevindt zich in het centrum van Beveren. Dichtbij winkels, scholen, openbaar vervoer, horeca, etc.

Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping. Via de lift of de trap kan u het appartement bereiken. De inkomhal geeft toegang tot de ruime, lichtrijke leefruimte met open, volledig geïnstalleerde keuken. Vanuit de leefruimte bereik je het ruime, zuidelijk gerichte terras dat grenst aan de parktuin. Verder voorziet het appartement in een praktische bergruimte, één slaapkamer, een gastentoilet en een moderne badkamer met inloopdouche en enkele lavabo.

De grootste troef is de energiezuinigheid. Dit appartement is bijna-energie-neutraal met een energiezuinig ventilatiesysteem type D met warmterecuperatie, zonnepanelen en vloerverwarming in combinatie met een warmtepomp.

Naast al deze troeven beschikt het appartement ook over een ondergrondse garagebox. De garagebox is verplicht bij te huren aan 60,00 euro per maand.
De gemeenschappelijke kosten bedragen 85,00 euro per maand (in provisie).

Het appartement is onmiddellijk beschikbaar.

Bent u geïnteresseerd en wil u graag een bezoek brengen aan dit prachtige appartement, neem dan zeker contact op via het nummer 052/46 38 03.

Neem contact op