Appartement te huur

795€ per maand

2 slaapkamers 67 vierkante meters

Immoweb code : 11332719
Immoweb code : 11332719

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
67 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Modern, instapklaar appartement met parkeermogelijkheid te …

Dit gerenoveerd, lichtrijk appartement met twee slaapkamers is gelegen op wandelafstand van het centrum van Blankenberge, verschillende handelszaken, restaurants, scholen en het openbaar vervoer. Ook de Jachthaven en de Zeedijk van Blankenberge zijn slechts een steenworp verwijderd van dit charmante appartement. Kortom, een TOPligging!

U komt het appartement binnen via de ruime inkomhal die u verder leidt naar een lichtrijke woonkamer die in verbinding staat met de geïnstalleerde keuken. De keuken is o.a. voorzien van talrijke opbergkasten, een vaatwasmachine, koelkast met diepvriesvak en een gasfornuis. Via de nachthal krijgt u toegang tot de 2 slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer reeds voorzien is van een inbouwkast. Een pluspunt zijn de rolluiken in de slaapkamers. De inkomhal is ook reeds voorzien van een ingebouwde opbergkast, alsook een vestiaire. De badkamer is uitgerust met een ligbad met douchemogelijkheid en een enkele wastafel. Het toilet bevindt zich apart. Het appartement is reeds volledig geschilderd.

Een extra troef is de garage die gedeeltelijk gebruikt kan worden. Hier bevindt zich ook een privatieve berging met de aansluiting voor het plaatsen van een wasmachine.

Aarzel niet langer en leg onmiddellijk uw bezoek vast! 
Beschikbaar vanaf 01/06/2024.

Troeven

*gunstige locatie
*instapklaar en volledig gerenoveerd
*syndickosten inbegrepen in de huurprijs
*geschilderd
*mogelijkheid tot overname meubelen aan een gunstige prijs
*gordijnen en lichtarmaturen re…

Neem contact op