Appartement te huur

870€ + 90€ per maand

2 slaapkamers 120 vierkante meters

Immoweb code : 11327941
Immoweb code : 11327941

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
120 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Rustig gelegen appartement met 2 slpks + garage

Rustig gelegen 2- slaapkamer appartement op een steenworp van het centrum van Boechout, het Kasteeltje en de tram haltes naar onder andere stad Antwerpen.

Indeling:
We betreden het gebouw via de algemene inkomhal en het appartement is zowel met trap als lift te bereiken. We komen binnen in de inkomhal waar een ingemaakte vestiaire en gastentoilet aanwezig zijn.
Vanuit de hal komen we in de lichtrijke woonkamer op parket vloer die ook toegang verleent aan het ruime terras met uitzicht op de groene omgeving. De aan de living grenzende keuken beschikt over alle toestellen (vaatwasmachine, oven, koelkast, keramische kookplaat en dampkap) en meer dan voldoende bergkastjes.

De nachthal brengt ons tot bij de praktische berging met ingemaakte kast en aansluiting voor wasmachine. De badkamer is uitgerust met een ligbad, douche, tweede toilet en een dubbel lavabomeubell. Vervolgens zijn er twee volwaardige slaapkamers, beiden voorzien van toegang tot het tweede terrasje.

Praktische informatie
·Beschikbaar: 01/06/2024
·Gemeenschappelijke kosten: 90 euro/maand (minuterie en onderhoud algemene delen, gang en lift)
·Garage verplicht bij te huren aan 75 euro/maand
·Waarborg: 3 maanden huur
·Plaatsbeschrijving: 225,00 euro
·EPC 179 kWh/m jaar (B-label)

Boek nu zelf ONLINE uw afspraak in. Surf naar het betreffende eigendom op onze website www.habicom.be en klik op de roze knop 'PLAN EEN BEZOEK'.
Kies het moment dat u het beste uitkomt,

Neem contact op