Appartement te huur

835€ + 25€ per maand

2 slaapkamers 85 vierkante meters

Immoweb code : 11319603
Immoweb code : 11319603

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
85 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Ruim en modern 2 slaapkamer appartement

Op een boogscheut van het gemeentelijk park van Boom, de oevers van de Rupel en belangrijke invalswegen (N16 en A12) bevindt zich dit ruim tweeslaapkamer appartement.

Het appartement is gelegen in een statige residentie met 10 appartementen. Het gebouw werd opgetrokken in 2010 en is daarom goed geïsoleerd en voorzien van hedendaagse materialen. Dit blijkt ook uit het gunstig EPC attest met een B label. Er is een lift in het gebouw alsook een ondergrondse parkeerplaats bereikbaar via autolift dewelke mee kan worden gehuurd voor €75.

We betreden het appartement via de inkomhal dewelke toegang geeft tot de 2 slaapkamers en de badkamer. De 2 slaapkamers beschikken beide over een deur naar het terras aan de achterzijde van het gebouw. De badkamer is uitgerust met een bad dat ook kan dienen als douche en een moderne dubbele lavabo.

De ruime living met open keuken is voorzien van een parket vloerbekleding. De keuken werd uitgerust met een combi-oven, inductie kookplaat en koelkast.

Tenslotte is er nog een technische ruimte met aansluitingen voor wasmachine en droogkast en de condensatieketel (Vaillant).

Neem contact op