Appartement te huur

725€ + 115€ per maand

1 slaapkamer 60 vierkante meters

Immoweb code : 11327943
Immoweb code : 11327943

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
60 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 5

Omschrijving

Gezellig 1 slaapkamer appartement in Borsbeek!

Op een gunstige locatie te Borsbeek, vinden we dit aangenaam appartement met 1 slaapkamer. In de directe omgeving vindt u al het nodige (openbaar vervoer, tal van winkels, scholen,...) en ook het mooie Fort 2 is vlakbij gelegen!

Via de gemeenschappelijke inkomhal komen we binnen in het gebouw en gaan we met de trap of lift tot de 5e verdieping. We stappen binnen in de hal (+/-6m²) met vestiaire van waaruit men toegang heeft tot de lichte en aangename woonkamer (+/-26m²) met volledig ingerichte open keuken (+/-6m²). De keuken is voorzien van een spoelbak, vaatwasser, inductiekookvuur, combi-oven, dampkap, handige toog en heel wat bergruimte.

Verder geeft de hal toegang tot de ruime slaapkamer (+/-14m²) op laminaat en tot devernieuwde badkamer (+/-5m²) welke voorzien is van een inloopdouche, lavabo met meubel en spiegel en de aansluiting voor het wasmachine. Het toilet is apart.

Er is een gemeenschappelijke fietsenberging!

Maandelijkse provisie: € 115 (onderhoud tuin en gebouw, lift, poetsen gang, minuterie, provisie water)

Huurwaarborg 3 maanden - Plaatsbeschrijving € 225
Beschikbaar vanaf 1 mei 2024!

EPC: 169 kWh/m²

Kortom, een zeer verzorgd en aangenaam appartement dat zeker uw bezoek waard is!

Boek nu zelf ONLINE uw afspraak in. Surf naar het betreffende eigendom op onze website www.habicom.be en klik op de roze knop 'PLAN EEN BEZOEK'.
Voor meer info surf naar www.habicom.be.

Neem contact op