Appartement te huur

1150€ + 100€ per maand

1 slaapkamer 70 vierkante meters

Immoweb code : 11357831
Immoweb code : 11357831

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
70 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Appartement

Ontdek dit moderne appartement gelegen in het bruisende hart van Brussel. Met een bewoonbare oppervlakte van 70m² is dit vastgoed perfect voor singles of koppels die op zoek zijn naar stijlvolle leefomgeving zonder in te boeten op ruimte. Het appartement beschikt over één ruime slaapkamer en een badkamer voorzien van alle comfort, inclusief een inloopdouche en een modern badkamermeubel met dubbele wastafel.

De woonkamer baadt in natuurlijk licht dankzij de grote schuifdeuren die toegang bieden tot een privéterras, ideaal om te ontspannen in de buitenlucht. De open keuken, direct naast de woonruimte, is uitgerust met moderne inbouwapparatuur zoals een oven, kookplaat, vaatwasmachine en voldoende opbergruimte in de stijlvolle houten keukenkasten, waardoor het een praktische ruimte is voor zowel koken als sociaal samenzijn.

Gordijnen en verlichting zullen nog geinstalleerd worden door de eigenaar. Bijgevolg is het dus een volledig instapklaar appartement.

Dit appartement combineert hedendaags comfort met een strategische locatie, waardoor het een uitgelezen kans is voor diegenen die willen genieten van het stadsleven in Brussel.

Contact: 0498.31.78.49 | [email protected]

Neem contact op