Appartement te huur

1200€ + 150€ per maand

1 slaapkamer 80 vierkante meters

Immoweb code : 11350954
Immoweb code : 11350954

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
80 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Appartement tussen Arts et Métiers en de Dansaertwijk

Ontdek dit prachtige appartement, volledig gerenoveerd in 2016, in perfecte staat en ideaal gelegen tussen het bruisende Dansaert district en het dynamische Arts et Métiers gebied. Dit uitzonderlijke eigendom biedt een grote lichte woonkamer, een ruime rustgevende slaapkamer en een terras.

Het appartement omvat ook een moderne badkamer, een praktische wasruimte en een volledig uitgeruste keuken. De comfortabele warmte van de vloerverwarming, aangedreven door een energie-efficiënte warmtepomp, garandeert het hele jaar door optimaal comfort.

Qua energieprestatie heeft het appartement een PEB B certificering, wat wijst op een lage energieafhankelijkheid dankzij voornamelijk elektrisch verbruik.

Ideaal gelegen is het appartement slechts 5 minuten per auto of fiets van het Gare du Midi, en 15 minuten met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde metrohalte is 10 minuten lopen, wat al uw reizen vergemakkelijkt.

Voor extra gemak is een kelder beschikbaar voor extra opslag en is er toegang tot een beveiligde garage voor fietsen en motoren.

Deze woonomgeving, die luxe, comfort en praktische bruikbaarheid combineert, is de perfecte kans voor diegenen die in een van de meest gewilde wijken van de stad willen wonen. Mis deze unieke kans niet!

Interactieve video: https://drive.google.com/file/d/1Og6AWNxsebIcPqXrWZETdqPsNXY0woWH/view?usp=sharing

Neem contact op