Appartement te huur

2600€ + 350€ per maand

2 slaapkamers 133 vierkante meters

Immoweb code : 11410809
Immoweb code : 11410809

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
133 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 15/06/2024
Verdieping : 2

Omschrijving

Elsene I Louizalaan

Ideaal gelegen op de tweede verdieping van een gebouw aan de Louizalaan, tussen Kastelein en Flageyplein, appartement met een bruto oppervlakte van ± 130 m² volledig smaakvol ingericht met twee slaapkamers.

Het appartement beschikt over een inkomhal, een apart toilet en een vestiaire die uitkomt op een ruime leefruimte met grote ramen, evenals een volledig uitgeruste en aparte keuken met ontbijthoek. Een nachthal die de hoofdslaapkamer met geïntegreerde kleedkamers bedient, een badkamer, een tweede apart toilet en een doucheruimte met wasruimte, evenals de tweede slaapkamer. Mogelijkheid tot verhuur op korte termijn (drie, zes, negen of twaalf maanden).

Andere: diverse parkeerplaatsen beschikbaar, eiken parketvloer, beveiligde deur, videofoon. Kosten: gemeenschappelijk, verwarming, elektriciteit, water, internet & televisie 350 EUR. PEB: D

De Louizalaan wordt beschouwd als de "Champs-Elysées" van Brussel, deze wijk staat bekend om zijn talrijke winkels, zijn avondmarkt en zijn talrijke restaurants. Gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, het is de trendy wijk van Brussel.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Laurence Ballaux op +32 (0) 2 640 08 01.

Neem contact op