Appartement te huur

850€ per maand

2 slaapkamers 90 vierkante meters

Immoweb code : 11275934
Immoweb code : 11275934

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
90 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 31/08/2024
Verdieping : 0

Omschrijving

Nieuwbouwappartement met 2 slpk, tuin en carport voor 850...

Het nieuwbouwappartement heeft een centrale ligging midden in een groene omgeving.

Het gelijkvloers appartement heeft een zuidelijk gericht terras en grote raampartijen, waardoor er een weelde aan natuurlijk licht binnenstroomt. Het appartement heeft ook toegang tot een privatieve tuin die aansluit op een grotere gemeenschappelijke tuin, wat bijdraagt aan een lichtrijke en rustgevende woonervaring.

Het moderne design en comfort van het appartement wordt gekenmerkt door een strakke look, hoge plafonds en schuiframen die uitkomt op het terras met aansluitend de tuin. Dit zorgt voor een ruimtegevoel en een overvloed aan natuurlijk licht. Bovendien legt Inova de nadruk op duurzaam wonen met als resultaat een lage energie appartement.

De indeling is als volgt: een inkomhal, een leefruimte met open keuken, een badkamer met inloopdouche en dubbele lavabo, 2 slaapkamers, een berging/wasplaats, een gemeenschappelijke fietsenberging, een overdekte autostaanplaats en een gemeenschappelijke vuilnisberging.

Het appartement is instap klaar en is volledig geschilderd en heeft lage syndickosten.

De uitstekende ligging van Project Inova in Eeklo biedt bewoners de mogelijkheid om zich onder te dompelen in het bruisende hart van de stad. Of het nu gaat om cultuur, historie, gezelligheid, dagelijkse voorzieningen of sfeervolle horecagelegenheden, alles ligt op een steenworp afstand. Ervaar het beste van twee werelden met de historische charme van de voormalige aarda...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op