Appartement te huur

1 slaapkamer 76 vierkante meters

Immoweb code : 10932015
Immoweb code : 10932015

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
76 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 4

Omschrijving

Licht appartement - terras - EPC C

In de buurt van Altitude 100 nodigen wij u uit om dit lichte en ruime appartement te ontdekken, gelegen op de 4e verdieping van een residentieel gebouw. Deze woning bestaat uit een uitnodigende inkomhal, gevolgd door een praktische vestiaire en een apart toilet met wasruimte, een ruime en gezellige woon-/eetkamer, een uitgeruste keuken, een zorgvuldig ingerichte badkamer die comfort en functionaliteit combineert, en een slaapkamer van 15m² die een aangename rustplek belooft.

De grootste aantrekkingskracht van dit appartement is ongetwijfeld het zuidgerichte terras, dat zich langs het gehele appartement uitstrekt, waardoor u een bevoorrechte en zonnige buitenruimte heeft. Voor meer gemak is er een privékelder beschikbaar in de onderbouw, wat extra opbergruimte biedt.

Wat betreft de uitrusting, profiteert het appartement van dubbele beglazing in PVC voor optimale isolatie, een snelle internetverbinding dankzij de glasvezelkabel en een beveiligde fietsenstalling, wat zeker gewaardeerd zal worden door fietsliefhebbers. De PEB-certificering categorie C verzekert een beheerst energieverbruik.

De kostenprovisie bedraagt 135€ en omvat het individueel verbruik van warm en koud water, de verwarming, alsook het onderhoud en het beheer van de gemeenschappelijke delen.

Geïnteresseerden in deze uitzonderlijke leefomgeving, aarzel niet om een afspraak te maken voor een bezichtiging via de volgende link: https://calendly.com/mahssa-immo/visite-branly-10.

Neem contact op