Appartement te huur

1370€ + 250€ per maand

2 slaapkamers

Immoweb code : 11334254
Immoweb code : 11334254

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
Beschikbaar vanaf : 01/06/2024
Verdieping : 3

Omschrijving

Appartement +/- 110m² Duden / Hoogte Cent / Albert

Wijk Altitude 100 / Albertplein / Dudenpark, in onmiddellijke nabijheid van SAINT-GILLES en UCCLE, winkels en restaurants, dit gemeubileerde appartement van +/- 110m² is volledig gerenoveerd om een rustige en lichte ruimte te bieden. Gelegen op de 3e verdieping van een beveiligd gebouw met conciërgeservice, geniet het van exclusieve toegang tot een groen park en een verwarmd buitenzwembad van 18 meter, operationeel tussen half mei en half september.

De indeling van het appartement omvat een inkomhal, twee toiletten waarvan één apart, een ruime woonkamer met een open haard, een volledig uitgeruste open keuken en talrijke ingebouwde opbergruimtes. Twee comfortabele slaapkamers, een badkamer met een ligbad en een aparte Italiaanse douche, evenals een wasruimte met machines, vervolledigen deze leefruimte. Twee privéterrassen bieden een vrij uitzicht op de stad en het park van de residentie, dat een ruimte heeft voor kinderwagens en fietsen.

Een huurovereenkomst van 1 jaar heeft de voorkeur; het appartement is gemeubileerd maar dit is niet verplicht. Een binnengarageplaats is beschikbaar (+100€/maand verplicht). De maandelijkse kosten, inclusief gemeenschappelijke kosten, conciërgeservice, water en verwarming, zijn vastgesteld op 250€. Het energieprestatiecertificaat heeft klasse D+ (PEB). Het appartement is beschikbaar vanaf 1 juni 2024, met inbegrip van verzekering.

Gelieve er rekening mee te houden dat er op elk e-mailbericht wordt gereageerd. Controleer ook uw "spam" inbox.

Neem contact op