Appartement te huur

1500€ per maand

2 slaapkamers

Immoweb code : 11081010
Immoweb code : 11081010

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
Verdieping : 0

Omschrijving

Ruim luxueus app met 2 slpks in het centrum

Dit appartement is zeer gunstig gelegen in het centrum van Geel, op wandelafstand van de Markt, de winkelstraten en openbaar vervoer. Het openbaar vervoer is vlot toegankelijk.

Via de inkomhal, met ingebouwde vestiaireruimte en gastentoilet, komt in de leefruimte welke opgedeeld is in een zithoek met TV-meubel en gashaard, een eethoek en een moderne open keuken. Deze laatste is voorzien van een inductiekookplaat met geïntegreerde afzuigkap, koelkast, combi-oven, vaatwasser, composieten werkblad, voldoende kastruimte en een aangebouwde ontbijttafel. Vanuit de leefruimte geniet u een mooi zicht op het achterliggende groen. Het terras is zuidwestelijk georiënteerd en biedt voldoende privacy.

De nachthal geeft uit op de 2 slaapkamers en de badkamer. De masterbedroom is voorzien van inbouwkasten. De badkamer is voorzien van een ruimte douche, dubbele wastafel in meubel en extra kastruimte. Aparte berging met handige inbouwkasten voor oa wasmachine en droogkast.

Het apartement is luxeus afgewerkt en o.a. voorzien van screens, domotica, zonnepanelen, vloerverwarming, ventilatiesysteem type D, alarmsysteem, plafondhoge deuren met magnetische sloten, vliegenramen, ...

Op het gelijvloers is er een inpandige autostaanplaats en in de kelder is er een ruime kelderberging. Er is in de kelder ook een gemeenschappelijke fietsenberging met laadpunten welke je makkelijk via de speciaal voorziene fietslift kan bereiken.

huurprijs: € 1.500/maand INCLUSIEF gemeenschappelijke kost

Neem contact op