Appartement te huur

895€ per maand

1 slaapkamer

Immoweb code : 11345670
Immoweb code : 11345670

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
Verdieping : 3

Omschrijving

Uitstekend gelegen nieuwbouw 1 slakamer app Centrum Gent

Nieuwbouwapp, 1 slpkamer, zonnig terras, hoge afwerking.

Beschikbaar vanaf 1 juli 2024.

Bijzonder sfeervol nieuwbouwappartement (50m2) met één volwaardige slaapkamer (10,5m2) en zuidgericht terras gelegen op de 3e verdieping van de residentie South Square, ideaal gelegen in de Hubert Frère Orbanlaan aan het Zuidpark te Gent. Gevelbreedte is 7m. Zowel woonkamer als slaapkamer kijken uit op Zuidpark.
Vanuit deze locatie bent u te voet of met de tram meteen in het centrum van de stad. Verder hebt u een perfecte ligging voor toegang tot en vanuit de stad Gent met de wagen. Daarnaast hebt u diverse parken in de buurt zoals het Zuidpark en het Muinkpark.
Het energiezuinige appartement is geschilderd en wordt volledig instapklaar aangeboden met kwalitatieve en stijlvolle rolgordijnen en raamdecoratie, verlichting, aluminium schrijnwerk, hoogrendementsbeglazing, vloerverwarming, keramische vloeren, eerste klas sanitair en keuken, .enz.
De inkomhal leidt naar de zonnige woonkamer langsheen de berging en het afzonderlijke toilet. De woonkamer en zuidgericht terras bieden een zicht over het Zuidpark. Ook de slaapkamer biedt zicht op Zuidpark en geeft toegang tot een goed uitgeruste badkamer met regendouche.
Er is er een handige fietsenstalling voorzien en inbegrepen. De gemeenschappelijke kosten bedragen 80 EURO per maand.

Domicilie verplicht.
Zonder domicilie wordt huurprijs verhoogd met Eur 140 per maand.

Foto's dateren van 2021. Gordijnen en verlichting geplaatst.

Neem contact op