Appartement te huur

1170€ + 80€ per maand

2 slaapkamers 81 vierkante meters

Immoweb code : 11363262
Immoweb code : 11363262

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
81 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

DESIGN 2 SLP APPARTEMENT 81M² MET EXCUSLUSIEVE WOONSFEER

U was initieel op zoek naar een appartement in Meise of Wemmel? Prijstechnisch is dit hoogwaardig en goed gelegen 2 splk appartement een niet te missen opportuniteit en volwaardig alternatief! Met slechts 4 appartementen biedt Residentie Lucia u een intieme en exclusieve woonsfeer.
Je huurt voor het eerst en bent op zoek naar een prachtig en goed doordacht appartement? Je wenst je woning in te ruilen voor een onderhoudsvriendelijk appartement voorzien van alle comfort inclusief een lift?
Een slimme en efficiënte indeling van de 81m² met ruime hyper ingerichte keuken en zeer ruime living, twee ruime slaapkamers, badkamer, ruim zongericht terras met berging en gelijkvloerse berging bieden u een zee van ruimte.
Dankzij de vloerverwarming biedt dit appartement een extreem ruimtegevoel. De onderhoudsvriendelijke keramische vloer en zeer grote raampartijen voorzien van hoog rendementsglas zorgen voor een zonovergoten gevoel. De EPC score B is gunstig voor uw energierekening.
De design keuken is voorzien van SIEMENS toestellen en heeft maximale opbergruimte.
De badkamer werd ingericht met hoogwaardige materialen zoals Corian solid surface. De grote ingebouwde kasten, inclusief de plug-and-play wasmachine- en droogkastvoorziening, zijn uiterst gemak vriendelijk. Het zuid gerichte terras biedt een mooie buitenruimte om te genieten van de zon en biedt een open zicht op het groen. Extra berging op het gelijkvloers.
Mogelijkheid huren garage (niet inbegrepen).

Neem contact op