Appartement te huur

1100€ + 100€ per maand

2 slaapkamers 87 vierkante meters

Immoweb code : 11372585
Immoweb code : 11372585

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
87 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 01/06/2024
Verdieping : 1

Omschrijving

Luxe nieuwbouwappartement met 2 slaapkamers in Residentie D

Dit luxueuze nieuwbouwappartement (87 m²) in het centrum van Haacht is perfect voor wie op zoek is naar een rustige, maar toch levendige omgeving. Alle faciliteiten bevinden zich op wandelafstand.

Het appartement is gelegen in een gloednieuw gebouw en is voorzien van alle comfort. Naast de leefruimte beschikt het over een open keuken met alle toestellen, een berging met alle technieken, 2 slaapkamers, 2 ruime terrassen, badkamer met inloopdouche en een afzonderlijk toilet. Ondergronds is er een autostaanplaats en kelderberging ter beschikking. Het gebouw is voorzien van een lift.

Het appartement beschikt over een ventilatiesysteem Type-D en vloerverwarming, waardoor het comfortabel en energiezuinig is. EPC in opmaak, aflevering binnen 1 jaar na oplevering.
Plaatsbeschrijving wordt gemaakt in onderling overleg met de verhuurder. Gem. kosten: 100 € p.m. Huurprijs: 1.100 € p.m. Huurcontract: standaard (3-6-9). Beschikbaar vanaf 01/06/2024.

Maak snel een afspraak voor een bezichtiging en ontdek zelf de charme en comfort van dit prachtige appartement!

Vriendelijk verzoek om aanvragen voor bezoek enkel via mail mét vermelding telefoonnummer, te richten aan [email protected].
Voor meer informatie: raadpleeg onze website: www.dekrem.be.

Neem contact op