Appartement te huur

1550€ per maand

1 slaapkamer 127 vierkante meters

Immoweb code : 11300743
Immoweb code : 11300743

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
127 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 01/08/2024
Verdieping : 3

Omschrijving

PRACHTIG APPARTEMENT met RUIM TERRAS aan WATERZIJDE in Hass

Ruim appartement (127m²) aan de frontzijde op de derde verdieping, gelegen aan waterkant met volledig terras (58 m²) rondom het app. (bijna 180° view) in residentie Zuidzicht IV en bovendien op wandelafstand van het centrum van Hasselt!

Altijd al gedroomd om te wonen met vakantiegevoel en toch in alle rust? In het prestigieuze project Zuidzicht in Hasselt bieden we dit ruim appartement aan met een ruim terras. Een uitzicht op het water, een zeer goede afwerking en veel natuurlijke lichtinval zijn troeven aan dit recente appartement!

Met een zeer goede uitvalbasis en vlotte verbindingen met zowel het stadscentrum als de Grote Ring, is dit een ideale woonplaats. Dankzij de goede verbindingen met omliggende steden en gemeenten bereikt u vlot uw doel vanuit deze locatie. Alle voorzieningen zijn in de directe omgeving gelegen waardoor cafés, winkels, snelwegen etc. allen eenvoudig toegankelijk zijn. Naar het centrum wandelt of fietst u langs het kanaal waardoor u vlot al uw boodschappen kan doen.

Het betreft een kleinschalige trappenhal met slechts één buur op dezelfde verdieping. Op deze manier geniet u de nodige privacy en rust in het gebouw. Het appartement is zowel bereikbaar per trap als met de lift.

Privatief bevindt zich de keuken in een open geheel met de zeer lichtrijke leefruimte. De keuken zelf is voorzien van alle Miele toestellen, een ruime kastenwand en prachtig eiland in een witte kleur. Op deze manier combineert u naar eigen smaak het geheel tot uw thuis! De

Neem contact op