Appartement te huur

920€ + 300€ per maand

2 slaapkamers 107 vierkante meters

Immoweb code : 11307729
Immoweb code : 11307729

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
107 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Appartement met 2 slaapkamers aan gelatine boulevard te Hass

2 slaapkamer appartement met overdekt terras.

Deze appartementen maken deel uit van een energiezuinig nieuwbouwproject City Square

Ligging: gelegen in de fel begeerde buurt van Quartier Bleu aan de Hasseltse jachthaven. Met alle faciliteiten zoals winkels, scholen, horeca en bushaltes in de onmiddellijke buurt.

Indeling: Inkomhal, woonkamer/eetkamer, keuken, wasplaats/berging, apart toilet, badkamer, 2 slaapkamers en terras.

Omschrijving: We betreden het appartement via de inkomhal, hier heeft u toegang tot de woonkamer met een open keuken dewelke volledig is geïnstalleerd en uitgerust met kwaliteitsvolle toestellen (inductie-kookvuur, vaatwasmachine, ijskast),.. Aansluitend treft men de berging met aansluiting voor wasmachine- en droogkast.De leefruimte beschikt over enorm veel natuurlijk lichtinval, het is zeer aangenaam vertoeven hier. Via het schuifraam kunnen we naar terras (15,75 m²) waar u rustig kan genieten. De nachthal biedt toegang tot de slaapkamer, een apart toilet en een badkamer met alle comfort. Verder zijn alle appartementen voorzien van domotica.

Bijzonderheden:
- Huurprijs is afhankelijk van gewenste verdieping.
- Maandelijkse gemeenschappelijke kosten: € 300 p/m verbruik verwarming, camerabewaking, brandverzekering, onderhoud tuin en liften zijn hier inbegrepen.
- Optioneel bij te huren autostaanplaats en/of kelderberging Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHAT

Neem contact op