Appartement te huur

910€ + 85€ per maand

2 slaapkamers 75 vierkante meters

Immoweb code : 11364230
Immoweb code : 11364230

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
75 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 01/08/2024
Verdieping : 3

Omschrijving

BEN-APPARTEMENT MET 2 SLK EN RUIM ZUIDTERRAS VLAKBIJ CENTRUM

Dit recent gebouwd BEN- appartement is gelegen vlakbij het centrum van Hasselt ( op 200m van het Kolonel Dusartplein) en heeft een oppervlakte van 71m2 en een terras van 12,5m2. Het is gelegen aan de achterzijde op de 3de verdieping. Dankzij de zuidersgerichte oriëntering kan men van de ochtendkoffie tot het avondwijntje genieten van de zon en van het uitzicht naar de gemeenschappelijke tuin.

Het appartement heeft hoge plafonds die zorgen voor een ruimtelijk en open gevoel. De open keuken is voorzien van alle comfort zoals vaatwasser, koelkast met een apart ingebouwde diepvriezer, een keramische kookplaat, combi-oven,… De leefruimte beschikt over grote raampartijen en hierdoor heeft men véél aangename lichtinval en ruimtegevoel. Vanuit de nachthal bereikt men de beide slaapkamers van het appartement. Doordat deze slaapkamers aan de achterzijde van het gebouw gelegen zijn, heeft men hier ook zicht op de tuin en kan men genieten en rusten in alle stilte.
In de badkamer is er vloerverwarming, een handdoekwarmer en een kast op maat gemaakt waar uw wasmachine en uw droogkast kan plaatsen.
Het appartement is recent geverfd. Het appartement is voorzien van raambekleding (moderne verticale jaloezieën), en op enkele plaatsen lichtarmatuur.

Bij het appartement heeft U een overdekte autostandplaats, 2 fietsenstallingen (ondergrondse in de garage en een overdekte bovengrondse) en een ruime kelderberging. Dit alles is reeds inbegrepen in de huurprijs.

Neem contact op