Appartement te huur

995€ + 75€ per maand

2 slaapkamers 98 vierkante meters

Immoweb code : 11378982
Immoweb code : 11378982

Overzicht

2 slaapkamers
98 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Nieuwbouw appartement met 2 slaapkamers en terras

Nieuwbouw appartement met 2 slaapkamers en terras

Ligging: Het appartement is rustig gelegen met een vlotte verbinding naar de andere grootsteden via de nabijgelegen verbindingswegen.
Indeling: leefruimte met open keuken, 2 slaapkamers, badkamer met ruime inloopdouche, apart toilet, berging, terras, ondergrondse autostaanplaats en kelderberging.
Beschrijving: Het mooie appartement bevindt zich op de tweede verdieping, bereikbaar via zowel de trap als de lift. We betreden het appartement en komen uit in de lichtrijke woonkamer met open keuken. Deze is voorzien van alle nodige apparatuur (combi - oven, kookplaat, vaatwasser, dubbele spoelbak, koelkast, aparte vriezer) en voldoende opbergruimte. Via het schuifraam in de leefruimte hebben we toegang tot het terras. In de gang vinden we een apart toilet, badkamer met lavabo, inloopdouche en handdoekdroger en 2 ruime slaapkamers. Tot slot hebben beschikt het appartement og over een ruime berging waar aansluiting voorzien is voor een wasmachine en een droogkast.

In de ondergrondse parkeergarage beschikt u over een autostaanplaats en een kelderberging.


Kortom, een prachtig appartement op een toplocatie!

Extra:
- Zonnepanelen aanwezig
- Autostaanplaats is uitgerust met een laadpaal
- Warmtepomp
- Gemeenschappelijke kost: 75 euro/ per maand
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op