Appartement te huur

980€ per maand

3 slaapkamers 107 vierkante meters

Immoweb code : 11278164
Immoweb code : 11278164

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
107 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Luxe nieuwbouw appartement met 3 slaapkamers, terras en tuin

Luxe nieuwbouw appartement met 3 slaapkamers tuin en terras.

Ligging: Gelegen op een rustige en groene locatie, in het centrum van Herentals met alle voorzieningen in de buurt, vlotte bereikbaarheid en goede ontsluiting naar de E313, het station en omliggende gemeenten.

Indeling: inkomhal, toilet, 3 slaapkamers, badkamer, berging, leefruimte met open keuken, terras kelderberging en autostaanplaats.

Beschrijving: U betreedt het appartement via de inkomhal, deze is voorzien van ingemaakte kastruimte. Deze geeft toegang tot alle ruimtes in het appartement. Hier heeft men alsook een apart toilet. De leefruimte heeft een ruime keuken die volledig geïnstalleerd is met alle comfort. De leefruimte geeft ook toegang tot het ruime terras en tuin met een prachtige uitzicht. Verder bevat het appartement 3 slaapkamers en een badkamer voorzien met bad en douche. Ook is er nog een ruime berging/ technische ruimte.In de kelder is er ook een kelderberging. Achteraan het gebouw is er een privatieve autostaanplaats alsook een gemeenschappelijke berging voor fietsen.
Het appartement is volledig geschilderd, voorzien van verlichting en gordijnen vooraan.

Bijzonderheden:
Geen gemeenschappelijke kost
Lift aanwezig
E-peil: -20
Vloerverwarming
Zonnepanelen
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op