Appartement te huur

750€ + 50€ per maand

1 slaapkamer 51 vierkante meters

Immoweb code : 11280533
Immoweb code : 11280533

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
51 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Lichtrijk appartement nabij het centrum

Energie neutraal nieuwbouw appartement met 1 slaapkamer in het centrum van Herentals.

Ligging: Ideaal gelegen in het centrum van Herentals met vlotte verbinding en ontsluiting naar omliggende gemeenten. Alle voorzieningen op wandel-/fietsafstand!

Indeling: Inkomhal, slaapkamer 1, badkamer, toilet, berging, keuken, eetkamer, living, terras, kelderberging, autostaanplaats en gezamelijke fietsenberging.

Beschrijving: U betreedt het appartement en komt binnen in de leefruimte. De ruime leefruimte heeft een open keuken die volledig geïnstalleerd is met alle comfort (vaatwasser, kookplaat, dampkap, ijskast, combi-oven). De leefruimte biedt toegang tot het terras waar het heerlijk vertoeven is. Via de leefruimte heeft u toegang tot de slaapkamer, het toilet en de berging. De badkamer is aansluitend met de slaapkamer en is uitgerust met een lavabomeubel en inloopdouche. In de berging werd de aansluiting voor wasmachine en eventueel droogkast voorzien. Het appartement werd afgewerkt met hoogwaardige materialen. Tot slot bevinden er zich in de kelder nog een privatieve berging en autostaanplaats alsook bovengronds, een gemeenschappelijke fietsenberging.

Bijzonderheden:
- Volledig geschilderd
- Armaturen en gordijnenrails voorzien
- Gemeenschappelijke kosten: 50 euro/maand Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op