Appartement te huur

940€ + 50€ per maand

3 slaapkamers 94 vierkante meters

Immoweb code : 11377447
Immoweb code : 11377447

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
94 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Appartement met 3 slaapkamers en terras

Ruim appartement met 3 slaapkamers en terras op toplocatie

Ligging: Het appartement is gelegen in een rustige, doodlopende straat, binnen de ring van Herentals. Alle voorzieningen in de buurt en een vlotte bereikbaarheid naar de E313 en omliggende gemeentes.

Indeling: Inkomhal, woonkamer met open keuken, terras, 3 slaapkamers, badkamer, apart toilet, kelderberging en een autostaanplaats.

Beschrijving: Het appartement is gelegen op de tweede verdieping, te bereiken met de lift of trap. We betreden via de inkomhal de ruime licht rijke leefruimte. De leefruimte geeft toegang tot het Westelijk georiënteerde terras. Aansluitend vinden we de ruime keuken die voorzien is van alle toestellen. (Koelkast, vaatwasser, inductievuur, dampkap en combi-oven). De drie slaapkamers zijn te bereiken via de hal. Verder is de badkamer uitgerust met inloopdouche een lavabo meubel. Er werd een apart toilet met handen wasser voorzien. In de berging werd de aansluiting voor wasmachine en droogkast voorzien, alsook vindt u hier de warmtepomp. Tot slot bevinden er zich in de kelder nog een privatieve kelder berging en autostaanplaats. Aan het gebouw is er een gemeenschappelijke fietsen berging.

Bijzonderheden:
-Gemeenschappelijke kosten: €50/maand
-Lift
-Energiezuinig (warmtepomp en vloerverwarming)
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op