Appartement te huur

950€ + 40€ per maand

2 slaapkamers 98 vierkante meters

Immoweb code : 11406449
Immoweb code : 11406449

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
98 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

DUPLEX APP. MET 2 SLKS + AANGENAAM TERRAS

DUPLEX APP. MET 2 SLKS + AANGENAAM TERRAS

Dit leuke appartement vinden we terug net buiten het centrum van Heusden-Zolder. Deze groene gemeente heeft aantrekkelijke troeven, want naast het wereldberoemde racecircuit van Zolder kan u er rustig vertoeven. Natuurgeied Bolderberg-Bovy en haar omgeving is een echt wandel- en fietsparadijs. Alle voorzieningen zoals winkels, banken, ... liggen op wandelafstand van elkaar. Voor de pendelaars onder ons: Leuven, Hasselt, Genk en Antwerpen zijn prima bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer.

De zeer ruime inkom van het appartement is gelegen op de gelijkvloerse verdieping. Via de trap begeven wij ons naar de eerste verdieping. Hier treffen wij een volledig uitgeruste leefkeuken, een gezellige zithoek, een afzonderlijk toilet, een badkamer en twee slaapkamers aan. Bijkomend is er de aanwezigheid van een aangenaam terras van 17m².

Nadat wij het appartement hebben ontdekt begeven wij ons naar de ondergrondse garage. Hier ontdekken wij een autostaanplaats, deze is inbegrepen in de huurprijs.
Bijkomend beschikt men over een vaste parkeerplek in de ondergrondse garage.

Bent u opzoek naar een leuk appartement dat onmiddellijk beschikbaar is? Dan is dit pand zeker een bezoekje waard!
078 78 30 39 – [email protected]

Neem contact op