Appartement te huur

5 slaapkamers 200 vierkante meters

Immoweb code : 10689651
Immoweb code : 10689651

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
200 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 5

Omschrijving

Flageyplein/Luxemburgplein - Gedeeld appartement met 5 slpk

In het hart van Elsene, tussen het Flageyplein en het Luxemburgplein, onthult zich dit prachtige appartement van 200m². Dit uitzonderlijke pand met royale volumes belooft een ongeëvenaarde levenskwaliteit.

Bij binnenkomst wordt u begroet door een ruime inkomhal die leidt naar een lichte en ruime woonkamer van 55m². De ideale plek om te ontspannen en uw gasten te ontvangen.

Kookliefhebbers zullen gecharmeerd zijn van de geoptimaliseerde en prachtig uitgeruste keukenruimte, die elke maaltijd in een genot omzet.

De woning heeft 5 grote slaapkamers, ideaal voor een gezin of een gedeelde huur. Ook is er een kantoorruimte beschikbaar om rustig te werken.

Voor ieders comfort is het pand voorzien van 3 badkamers en 2 aparte toiletten.

Voor uw dagelijks gemak is er een ruimte voor fietsen en kinderwagens toegankelijk en dankzij de twee afzonderlijke adressen kunt u tot 4 parkeervergunningen verkrijgen.

De huurprijs is vastgesteld op 3250€, plus 600€ voorzieningen voor kosten, inclusief warm en koud water, verwarming, en het onderhoud en beheer van de gemeenschappelijke ruimtes.

Mis deze unieke kans niet om u te vestigen in een dynamische wijk, dicht bij alle voorzieningen, in een smaakvol en ruim ingericht appartement. Neem nu contact met Mahssa op om een bezichtiging te regelen.

Neem contact op