Appartement te huur

3200€ + 800€ per maand

3 slaapkamers 225 vierkante meters

Immoweb code : 11280797
Immoweb code : 11280797

Overzicht

3 slaapkamers
3 badkamers
225 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 7

Omschrijving

Licht penthouse 3slk 3bdkr + 2 Terrassen + 3 Parkings + Zwem

Elsene - Terkameren: Barnes biedt u dit duplex penthouse appartement, met aangenaam licht en een onbelemmerd uitzicht over Brussel. Gelegen op de bovenste twee verdiepingen van een gebouw in een rustige straat, bestaat het uit een inkomhal, vestiaire, gastentoilet, lichte woonkamer met open haard en bibliotheek omzoomd door twee zeer grote terrassen (42 + 57 m2), super ingerichte keuken en eetkamer of tv-kamer. Een trap leidt naar het slaapgedeelte, bestaande uit een slaapkamer met ingebouwde kasten en aangrenzende doucheruimte/toilet + een tweede slaapkamer met ingebouwde werkkamer en aangrenzende doucheruimte + een derde ouderslaapkamer met aangrenzende kleedkamer en aangrenzende badkamer.
Er is ook een kleine wasruimte. Bij dit p enthouse zijn ook vier kelders en drie parkeerplaatsen (een dubbele garage + een interne parkeerplaats voor gasten) bij de huurprijs inbegrepen. Een mooi gemeenschappelijk zwembad met kleedkamers en douche is ook beschikbaar. De voorziening van 800€ voor gemeenschappelijke kosten omvat het onderhoud van de gemeenschappelijke ruimten, liften en het zwembad, de kosten van de conciërge + de verwarming van de flat en warm water voor de flat.

Per direct beschikbaar. Dicht bij winkels, Carrefour Abbaye, openbaar vervoer op de Louizalaan en het Terkamerenbos. De meren van Elsene en de wijk Châtelain liggen op 5 minuten lopen. PEB (F).

Neem contact op