Appartement te huur

1500€ + 50€ per maand

2 slaapkamers 100 vierkante meters

Immoweb code : 11354878
Immoweb code : 11354878

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
100 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Gulden-Vlies: Prachtig gemeubileerd apt met terras

Mooi en modern vol gemeubileerd appartement van 100m2 met 2 slaapkamers en een terras. Gelegen op een gewilde locatie: Gulden Vlies.

Energieprestatiecertificaat (EPC) B. Het bestaat uit een grote, hyper-uitgeruste keuken die open is naar de leefruimte met een eethoek, een wasruimte (wassen en opslag binnen het appartement), een badkamer met toilet, twee slaapkamers, een ruime woonkamer en een groot en aangenaam terras.

Het bevindt zich in een van de meest gewilde wijken van Brussel: Wijk Gulden Vlies (tussen Louise/Stéphanie en Porte de Namur/St Boniface). Zeer centrale locatie met winkels, supermarkten, bioscopen en trendy cafés/restaurants vlakbij. Directe toegang tot de Galerie Gulden Vlies en Interparking Gulden Vlies in het aangrenzende gebouw (mogelijkheid om een parkeerplaats te huren in de Interparking Gulden Vlies voor 100 euro per maand). Bovendien is het appartement goed bereikbaar met metrolijnen 2 en 6 en verschillende buslijnen (voorbeelden: 71, 33, 54).

Zeer lage gemeenschappelijke kosten: 50 euro. Deze omvatten lift, elektriciteit van gemeenschappelijke ruimtes, schoonmaak, syndicus en diverse uitgaven gerelateerd aan de gemeenschappelijke ruimtes.

Individuele kosten voor rekening van de huurder. EPC B. Reken op ongeveer 150 euro per maand voor de voorzieningen voor de drie diensten: verwarming, elektriciteit, water.

Niet-gemeubileerd mogelijk onder bepaalde voorwaarden.

Beschikbaarheid van het appartement: onmiddellijk.

GEEN MAKELAARS A.U.B.

Neem contact op