Appartement te huur

825€ + 60€ per maand

2 slaapkamers 93 vierkante meters

Immoweb code : 11335858
Immoweb code : 11335858

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
93 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 01/06/2024
Verdieping : 1

Omschrijving

Prachtig 2-slpk hoekappartement met zicht op Kasteelpark Bl

Dit prachtige 2-slpk hoekappartement (93m²) bevindt zich in de gloednieuwe residentiële woonsite 'Blauwpoorte', met zicht op het mooi kasteelpark Blauwhuis.
Gelegen op de eerste verdieping, met een mooi en zongericht hoekterras van maar liefst 17m² en uitkijkend op het bosrijke kasteelpark, wordt het zalig vertoeven.
Het lichtrijke appartement werd pas opgeleverd en wordt momenteel geschilderd en voorzien van moderne lichtarmaturen. Ze is beschikbaar vanaf JUNI '24.

Met een bijzonder laag E-peil (berekend op E30) en voorzien van alle moderne technieken (vloerverwarming, geothermische warmtepomp, passieve koeling, slim KNX-automatiseringssysteem, zonnepanelen,...), voorzag de bouwheer voor alle bewoners een heel laag energieverbruik.

Het appartement beschikt over een lichtrijke woonkamer met open volledig ingerichte keuken (XL koelkast), groot terras, nachthal, technische berging/wasplaats, praktische badkamer met inloopdouche en 2 slaapkamers. De grote garage (40m² - 13m op 3m) wordt bij gehuurd aan 100 euro per maand en bevindt zich op niveau-1.
Het kasteelpark is heel vlot toegankelijk via de mooi aangelegde wandel- en fietspaden langs de woonsite. Ook het station van Izegem alsook het centrum is gelegen op ca. 500m à 750m wandelafstand (oversteken via brandweerparking)

Maandelijks voorschot voor de gemeenschappelijke kosten: € 60.
Totale huurprijs: €985/mnd. Interesse? Kom langs en ontdek dit prachtig nieuwbouw appartement.

Neem contact op