Appartement te huur

850€ + 150€ per maand

1 slaapkamer 52 vierkante meters

Immoweb code : 11363214
Immoweb code : 11363214

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
52 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 01/07/2024
Verdieping : 11

Omschrijving

1 slaapkamer appartement met balkon en kelder - Jette

Dit gezellige 1 slaapkamer appartement op de 11de verdieping biedt een prachtig uitzicht op de omgeving van Brussel. Met een oppervlakte van 52m² biedt het appartement een ruime woonkamer, een uitgeruste keuken, een slaapkamer met voldoende ingebouwde kasten en een badkamer met een bad en wasmachine. Daarnaast beschikt het appartement ook over een kelder, een apart toilet en een balkon om van het uitzicht te genieten.

Het appartement is gunstig gelegen nabij het openbaar vervoer en de ring van Brussel, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is. Bovendien zijn er ook tal van winkels in de buurt.

De huurprijs van het appartement bedraagt 850 EUR per maand, en de maandelijkse lasten van 150 EUR omvatten de kosten van verwarming, warm water en onderhoud van de gemeenschappelijke delen.

Met zijn ideale locatie, comfortabele voorzieningen en ingebouwde kasten in zowel de slaapkamer als de inkomhal, is dit appartement de perfecte keuze voor een gezellig en gemakkelijk leven in Brussel. U hoeft geen extra kasten te kopen en u kunt de ruimte optimaal benutten.

Neem contact op