Appartement te huur

1085€ + 75€ per maand

2 slaapkamers 90 vierkante meters

Immoweb code : 11313294
Immoweb code : 11313294

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
90 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

***PRACHTIG & LUXUEUS*** Instapklaar 2slpk Appartement

Met heel veel plezier stellen we voor aan dit luxueuze & energiezuinige (A-label) appartement (90m2) in een kleinschalig appartementsgebouw (amper 3 appartementen).

Dit prachtige appartement is voorzien van een open & volledige uitgeruste moderne keuken (inbouwtoestellen van het merk Siemens: vaatwas, combi oven/microgolf, keramische kookplaat, koelkast en een inbouwdampkap van het merk Novy ), open lichtrijke leefruimte, berging, 2 slaapkamers , ruime badkamer met bad & douche, 1 gastentoilet. Er is eveneens een eigen garage met bijkomend een extra parkeerplaats beschikbaar.

We kunnen het niet genoeg onderlijnen, dit appartement is tot in de puntjes afgewerkt: finaal geschilderd , voorzien van gordijnen alsook van lichtarmaturen.
Daarenboven werden zowel in de inkomhal als beide slaapkamers ingebouwde kasten geïnstalleerd.

Aangenaam vertoeven kan u op het ruime terras van 12m2. De luxueuze afwerking van het appartement straalt verder door naar het terras. Volledig afgewerkt met houten vloer en zwarte landelijke balustrade. Enkel uw loungeset plaatsen en genieten maar!

Het appartement is zeer centraal gelegen: dichtbij het centrum , openbaar vervoer, scholen & autosnelweg richting Brussel/Antwerpen.

U voelt het kriebelen om het appartement te bezichtigen?
Aarzel niet om ons een seintje te geven.
En wie weet, bent u de nieuwe bewoner vanaf 1/08/2024.

Neem contact op