Appartement te huur

890€ per maand

3 slaapkamers 120 vierkante meters

Immoweb code : 11408287
Immoweb code : 11408287

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
120 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Hedendaags appartement met 3 slaapkamers en overdekte auto s

Dit betreft een hedendaags appartement gelegen centrum Kieldrecht in een kleine charmante residentie; het appartement beschikt over 3 slaapkamers, een overdekte auto staanplaats en 2 terrassen; de 100% instapklare aard, de mooie uitstraling van het gebouw en de prima locatie zijn slechts enkele van de vele troeven die dit appartement te bieden heeft.
INDELING: Riante inkomhal; woonkamer met open keuken en zicht/toegang tot het terras; hedendaagse keuken, voorzien van alle comfort.
terras zowel aan de voor- als achterzijde van het gebouw waarvan één met berging; apart toilet; badkamer met douche, ligbad en dubbel lavabomeubel; berging met voldoende plaats voor wasmachine & droogkast; 3 comfortabele slaapkamers; overdekte auto staanplaats achteraan het gebouw.
EXTRA: € 30/maand gemeenschappelijke kosten; PVC ramen met dubbele beglazing; CV op aardgas; uitstekend gelegen aan de rand van het centrum; zeer vlotte bereikbaarheid via lokale invalswegen en E34 (Antwerpen-Gent); in de directe omgeving (wandelafstand) van alle faciliteiten.
EPC: 186kWh/m²; Wg - Vg - Gvv - Gvkr - Gdv

Neem contact op