Appartement te huur

1250€ per maand

2 slaapkamers 138 vierkante meters

Immoweb code : 11127662
Immoweb code : 11127662

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
138 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Ruime nieuwbouw-duplex midden in het centrum !

IN OPTIE – In afwachting van ondertekening huurovereenkomst. Bij interesse graag mail sturen met uw contactgegevens naar [email protected]. Indien de ondertekening toch niet zou doorgaan zullen we U contacteren voor een bezoek ter plaatse.

De ruime duplex is de gelegen op een toplocatie midden in het centrum van Kontich ! Vanaf u de voordeur buiten stapt, vindt u winkels, openbaar vervoer, horeca en nog veel meer.

Ter info : in tegenstelling wat je op de foto's ziet, het terras werd ondertussen afgewerkt met een balustrade!

Bij het binnenkomen in de duplex merkt u al meteen hoe ruim hij is ! Zo is er meer dan voldoende plaats om eventueel een fiets in de gang te plaatsen.

Met de trap kan u naar de 1st verdieping gaan.
Daar zal u rechts van de trap een aparte toilet vinden met daarnaast een badkamer met dubbele lavabo + een inloop douche.

Hierna komt u in het meest lichtrijke en ruimste gedeelte van de woning, nl. de grote leefruimte met open keuken, waar u veel kasten en plaats voor grote diepvries of koelkast terug vindt. Er is ook een schuifdeur naar het terras.

Op de 2de verdieping, zal u in de gang 3 kleine bergingen vinden. Ideaal voor het opbergen van een stofzuiger, strijkplank enz…
Daarnaast vindt u 2 zeer ruime slaapkamers met grote ramen, die voor veel licht zorgen.

Kortom, wees snel voor om te huren !
Geen gemeenschappelijke kosten.

EPC-Attest 211 kWh/m2/jaar (label C)

Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op