Appartement te huur

799€ per maand

2 slaapkamers 75 vierkante meters

Immoweb code : 11283617
Immoweb code : 11283617

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
75 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Tof appartement met 2 slpks en zonnig terras!

In dit recent gerenoveerde en energiezuinige gebouw vinden we dit tof appartement met 2 slaapkamers en een zonnig terras. Het appartement is gelegen op de tweede verdieping rechts. Er is geen lift aanwezig in het gebouw.

Door de centrale ligging van het appartement, moet men slechts enkele minuten wandelen om het commerciële centrum van Kontich te bereiken. Bovendien is er een zeer goede verbinding tussen Antwerpen/Brussel door de directe nabijheid van de E19.

Indeling:
Via een gemeenschappelijke inkomhal betreden we het gebouw en bereiken we via de trap de tweede verdieping. We komen binnen in de gezellige living/eetkamer (3,5m x 6m). De keuken (2,5m x4m) is voorzien van kasten en ingericht met enkele toestellen (kookvuur, dampkap, oven, ijskast en spoeltafel.) Er is een plaats en aansluiting voorzien voor een vaatwasser (zelf mee te brengen).

Er is een badkamer (2,50m x 2,70m) met een inloopdouche, een badkamermeubel met lavabo en spiegel en een toilet. Er zijn twee slaapkamers (3,0m x 5,5m grote slaapkamer), waarvan de kleinere slaapkamer (3,0m x 3,0m) toegang geeft tot het terras (2,0m x 3,5m).
Het hele appartement is doorlopend voorzien van een keramische tegel.

Op het gelijkvloers is er een berging (n°1) inbegrepen waar er een aansluiting voor een wasmachine is voorzien. Achteraan het gebouw is er een garagecomplex aanwezig, alsook autostaanplaatsen.
Er moet een autostaanplaats worden bij gehuurd aan 78 euro/maand.

Neem contact op