Appartement te huur

845€ per maand

2 slaapkamers 85 vierkante meters

Immoweb code : 11344801
Immoweb code : 11344801

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
85 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Ruim hoekappartement op centrale locatie, 2 slpk & garagebox

Dit instapklare appartement gelegen op de eerste verdieping van een kleinschalig appartementsgebouw bevindt zich in een rustige wijk aan de rand van Kontich Centrum: vlakbij het Altenapark, alsook winkels, scholen, openbaar vervoer en elektrisch autolaadpunt binnen handbereik. Belangrijke invalswegen (E19, Prins Boudewijnlaan, N1) in de directe nabijheid.

Ruime living op laminaatvloer, veel lichtinval en zonnig terrasje. Gerenoveerde keuken met voldoende kasten & toestellen (spoelbak, oven, kookvuur & afzuigkap). De 2 ruime slaapkamers (met rolluiken) bevinden zich achteraan. Er is tevens een apart gastentoilet en badkamer met dubbele lavabo & ligbad (douchewand wordt geïnstalleerd). Aansluiting voor wasmachine en droogkast voorzien. Ruime kelderberging. Overal nieuwe ramen en gunstig EPC. Het gehele appartement wordt momenteel netjes in het wit geschilderd.

Gemeenschappelijke tuin aan achterzijde gebouw en speeltuintje aan overkant van straat. Garagebox optioneel bij te huren voor €80/maand.

Praktische info:
- Huur appartement: €765/maand
- Gemeenschappelijke maandelijkse kosten: €80/maand (persoonlijk waterverbruik, minuterie, onderhoud tuin & gang)
- Totale maandlast: €845/maand (excl. garagebox)
- Beschikbaar: 15 juni
- Waarborg: 3 maanden huur

Interesse? Mail naar [email protected]

Neem contact op