Appartement te huur

1195€ + 95€ per maand

2 slaapkamers

Immoweb code : 11232936
Immoweb code : 11232936

Overzicht

2 slaapkamers
Verdieping : 0

Omschrijving

Bemeubeld appartement met lift, 2 slaapkamers én parkeerpla

Dit prachtige appartement in het hart van Kortrijk biedt alles wat je nodig hebt voor comfortabel wonen. Gelegen in een chique gebouw met een lift, is dit appartement ideaal voor jonge professionals, stellen of kleine gezinnen.

Het appartement is volledig bemeubeld, waardoor je meteen kunt genieten van je nieuwe thuis. De moderne inrichting en stijlvolle meubels zorgen voor een eigentijdse sfeer. De ruime woonkamer is perfect om te ontspannen na een lange dag werken of om gasten te ontvangen. De grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht en bieden een prachtig uitzicht op de omgeving.

Met twee slaapkamers is er voldoende ruimte voor een stel of een klein gezin. De slaapkamers zijn comfortabel en bieden voldoende opbergruimte voor kleding en persoonlijke bezittingen. De badkamer is modern en voorzien van een douche en wastafel.

Een groot voordeel van dit appartement is de aanwezigheid van een parkeerplaats. Met één parkeerplaats hoef je je geen zorgen te maken over het vinden van een plekje voor je auto. Dit is vooral handig voor mensen die dagelijks met de auto naar het werk gaan.

De ligging van dit appartement is ook ideaal. Het bevindt zich in het centrum van Kortrijk, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot alle voorzieningen die de stad te bieden heeft. Winkels, restaurants, openbaar vervoer en recreatiemogelijkheden liggen allemaal op loopafstand.

De syndickosten bedragen 95 euro per maand.

Kortom, dit appartement in Kortrijk is de perfecte keuze voor wie op z

Neem contact op