Appartement te huur

750€ + 50€ per maand

2 slaapkamers 85 vierkante meters

Immoweb code : 11372650
Immoweb code : 11372650

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
85 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Appartement in het centrum van Kortrijk

Stap binnen in dit gezellige appartement, gelegen op de vierde verdieping met een prachtig uitzicht op de Leie en op slechts een steenworp afstand van de bruisende Grote Markt.Dit appartement heeft alles wat je nodig hebt voor comfortabel wonen.

Bij binnenkomst word je verwelkomd door een ruime inkomhal met een apart toilet, perfect voor gasten. De lichte en luchtige woonkamer, voorzien van een tegelvloer, vloeit naadloos over in een volledig uitgeruste open keuken. Hier vind je een oven, een microgolf, een koelkast, een vaatwasser, een dampkap, een kookplaat en voldoende kastruimte voor al je kookbenodigdheden. Een handige bergruimte met aansluiting voor een wasmachine zorgt ervoor dat alles netjes opgeruimd kan worden.

Ditappartement beschikt over twee comfortabele slaapkamers. De badkamer is netjes en modern. En vergeet het charmante terras niet, waar je kunt genieten van een ontspannen moment terwijl je uitkijkt over de omgeving.

Met de toegevoegde verlichting is dit appartement helemaal compleet, klaar om jouw nieuwe thuis te worden. Kom langs en ontdek het zelf!

Neem contact op