Appartement te huur

799€ per maand

2 slaapkamers 90 vierkante meters

Immoweb code : 11348974
Immoweb code : 11348974

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
90 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Lichtrijk & ruim appartement met garage en autostaanplaats

Dit zeer energiezuinig 2-slaapkamerappartement (in gebouw met lift) is gelegen op zeer korte wandelafstand van centrum Lebbeke, vlakbij openbaar vervoer, scholen en winkels, verschillende invalswegen en is gelegen op de tweede verdieping van residentie Gravenhof.

Indeling: ruime inkomhal, 2 slaapkamers, een badkamer met ligbad met douche + wastafel met een praktische bergruimte voor oa wasmachine/droogkast en een apart toilet. Verder is er een gezellige, lichtrijke eet-en leefruimte. Naast de leefruimte is er een volledig ingerichte open keuken met aansluitend een toegang via het schuifraam (incl vliegenraam) tot het gezellige terras.

Bij dit appartement is er een garage + persoonlijke parkeerplaats op afgesloten parking + afgesloten gemeenschappelijke tuin (geen onderhoud!) in de huurprijs INBEGREPEN.

TROEVEN: lichtrijk en mooi appartement, recent bouwjaar 2008, EPC 111 kWh/m² (zeer energiezuinig!), dubbele beglazing, CV op aardgas, ventilatiesysteem, ideaal gelegen en ONMIDDELLIJK BESCHIKBAAR.

Huurprijs: € 799 per maand (incl garage + autostaanplaats) + € 65 gemeenschappelijke kosten. GRATIS plaatsbeschrijving.

Voor meer informatie of een bezoek: [email protected] of 0478 98 42 79 (Sven)

Neem contact op