Appartement te huur

995€ per maand

1 slaapkamer 45 vierkante meters

Immoweb code : 10765482
Immoweb code : 10765482

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
45 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Stijlvol gerenoveerde appartementen in hartje Leuven

Deze appartementen met 1 slaapkamer beschikken over een prachtige lichtinval en een zuidwest georiënteerd terrasje waar het heerlijk en rustig vertoeven is. Recent werd een totaalrenovatie doorgevoerd met prachtige en kwaliteitsvolle materialen.

De ligging op een absolute toplocatie in de historische binnenstad van Leuven maakt het hier heerlijk wonen. Winkels, ontspanningsmogelijkheden alsook de mooiste bezienswaardigheden van Leuven liggen allemaal op wandelafstand.

Het appartement is gelegen op het derde verdiep. De keuken is volledig uitgerust met inductievuur, vaatwasser en koelkast met vriesvak. Er is tevens een aansluiting voor een wasmachine en droogkast aanwezig in de badkamer.

De huurprijs bedraagt 995 euro per maand, verder wordt er een maandelijkse provisie van 75 euro gevraagd voor de gemeenschappelijke kosten en het privatief waterverbruik. De contracten voor elektriciteit (verwarming op elektriciteit) en internet dienen de huurders zelf af te sluiten bij leveranciers naar keuze.

De mogelijkheid doet zich voor om een autostaanplaats te huren in het gebouw.

Op zoek naar een heerlijke thuis voor jezelf? Contacteer ons dan voor bijkomende informatie en een bezoek ter plaatse.

016 40 60 20 // [email protected] // www.covas.be

Neem contact op