Appartement te huur

2 slaapkamers 92 vierkante meters

Immoweb code : 11412376
Immoweb code : 11412376

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
92 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 23/07/2024
Verdieping : 0

Omschrijving

Gelijksvloers appartement met tuintje

Ontdek dit sfeervolle appartement gelegen in het levendige hart van Leuven. Met een bewoonbare oppervlakte van 92m² biedt dit huiselijk verblijf een harmonieuze balans tussen comfort en stijl. Het appartement geniet van twee gezellige slaapkamers en een moderne badkamer, perfect voor zowel alleenstaanden, koppels als gezinnen. Tevens heb je een ondergrondse parking voor 1 auto met 2 privé fietsenstalllingen. Het appartement is ook grotendeels bemeubeld, maar is geen verplichting.

Bij binnenkomst verwelkomt de lichtrijke woonkamer je met zijn open ruimte en strakke design, uitgerust met een comfortabele zithoek en eetruimte die uitnodigt voor gezellige avonden. De grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht en een aangenaam uitzicht. In de volledig uitgeruste keuken vind je alles wat je nodig hebt, klaar om culinaire creaties te bereiden.

De hoofdslaapkamer biedt een serene rustplek met uitzicht op groen, terwijl de tweede kamer, momenteel ingericht als kinderkamer, laat zien hoe veelzijdig dit appartement kan zijn. Beide kamers hebben toegang naar buiten toe, wat een gevoel van ruimte en vrijheid geeft.

Tot slot maakt de gemakkelijk te onderhouden privé tuin dit appartement tot een ware oase in de stad. Hier heb je jouw eigen plek om te ontspannen in de buitenlucht.

Bij interesse voor een bezichtiging of vragen kan je Arthur van Gilles Vastgoed contacteren op het nummer 0471/497 496.

* 100 euro gemeenschappelijke kosten

Neem contact op