Appartement te huur

955€ + 40€ per maand

2 slaapkamers 94 vierkante meters

Immoweb code : 11410665
Immoweb code : 11410665

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
94 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 01/08/2024
Verdieping : 0
Virtueel bezoek

Omschrijving

Ruim en licht appartement met 2 slaapkamers op toplocatie!

Gezellig appartement op top locatie! 

Bij binnenkomst word je verwelkomd in een grote, uitnodigende inkomhal. De ruime leefruimte is het hart van het appartement en dankzij de grote raampartijen stroomt er een overvloed aan natuurlijk licht naar binnen, wat zorgt voor een warme en gezellige sfeer. Hier is genoeg ruimte voor een comfortabele zithoek en een eetgedeelte die aansluit tot de open keuken. De grote frigo en houten keukeneiland blijven staan. 

Dit appartement beschikt over twee volwaardige slaapkamers. De grootste slaapkamer is bijzonder ruim en heeft een grote kleerkast die blijft staan, wat zorgt voor voldoende opbergruimte en een opgeruimde uitstraling. De tweede slaapkamer heeft directe toegang tot een gezellig terrasje, ideaal om 's ochtends van je koffie te genieten of 's avonds even te ontspannen.

De badkamer is modern en stijlvol ingericht met een douche en een super leuke spiegel. Daarnaast is er een apart toilet voorzien.

De locatie van dit appartement is werkelijk ideaal. Gelegen vlakbij het centrum, zijn scholen, openbaar vervoer en winkels allemaal op wandelafstand. Ondanks de centrale ligging, bevindt het appartement zich in een rustige straat, waardoor je het beste van beide werelden hebt: de levendigheid van de stad en de rust van een stille omgeving.

Tot slot is er een ruime garagebox inbegrepen, zodat parkeren nooit een probleem is en je auto altijd veilig staat.

Dit appa

Neem contact op