Appartement te huur

1000€ + 90€ per maand

2 slaapkamers 108 vierkante meters

Immoweb code : 11218808
Immoweb code : 11218808

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
108 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Luxe appartement met twee slaapkamers, terras en autostaanpl

Luxe nieuwbouw appartement met twee slaapkamers, terras en autostaanplaats


Ligging: Dit appartement is gelegen in het nieuwbouwproject 'Netheland'. Het is gelegen in een doodlopende straat op wandelafstand van het centrum van de stad, het station en vlakbij de belangrijkste invalswegen. De bus stopt bijna voor je deur. In de nabijheid vindt je scholen, supermarkten, dokters, apothekers, bakkers en horeca.


Indeling: Inkomhal, leefruimte met open keuken, twee bergruimtes, badkamer, twee slaapkamers, terras en autostaanplaats.


Beschrijving: Bij het betreden van het appartement komen we terecht in de ruime inkomhal met ingemaakte vestairekast. Verder door komen we terecht in de lichtrijke leefruimte met de volledig open keuken. De keuken is volledig uitgerust met een vaatwasser, koelkast, diepvriezer en oven. Koken wordt hierdoor een plezierige ervaring, en de keuken biedt voldoende ruimte voor culinaire creativiteit.
Via een groot schuifraam hebben we dan ook toegang tot het ruime terras.
Verder terug in de hal hebben we twee ruime slaapkamers, badkamer met inloopdouche en enkele lavabo en een apart toilet. Het appartement beschikt ook nog over twee extra berg ruimtes en een ondergrondse autostaanplaats.

Extra:
- Ondergondse autostaanplaats
- Luxe afwerking
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op