Appartement te huur

950€ per maand

2 slaapkamers 80 vierkante meters

Immoweb code : 11403506
Immoweb code : 11403506

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
80 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Instapklare appartement op 3° V met 2 slaapkamers en lift

Het appartement (80 m²) is gelegen binnen de vesten van Lier & bevindt zich op de 3de verdieping.
Het maakt deel uit van een kleinschalig appartementsgebouw van 5 appartementen. Een statige constructie die dateert van de jaren '85, die in 2023 volledig gerenoveerd is naar de normen van 2040/2050.

Je komt binnen in een aangename leefruimte met een open volledige geïnstalleerde keuken. Aan licht geen gebrek, de grote ramen vangen de zon elke dag in keuken en leefruimte.

Aan de achterzijde van het gebouw bevinden zich de twee slaapkamers. De badkamer ligt in het midden van het appartement.
In het hele appartement ligt warme visgraatparket dat voor een groot gevoel van eenheid zorgt. Alleen in de badkamer & keuken werd om praktische redenen gekozen voor een tegelvloer. Badkamer is uitgerust met een enkele lavabo, een inloopdouche & wordt elektrisch verwarmd. Het toilet bevindt zich apart in de ruimte ernaast. Er is ook zeer ruime berging voor eventuele diepvriezer, wasrek, wasmachine en droogkast.
Een extra aparte berging is voorzien in de kelderverdieping .


Ligging:
Het appartement is gelegen in een rustige buurt, maar toch dicht bij het centrum van Lier. Hierdoor zijn alle voorzieningen, zoals winkels, restaurants en openbaar vervoer, gemakkelijk bereikbaar.

Neem contact op