Appartement te huur

1 slaapkamer 65 vierkante meters

Immoweb code : 10728516
Immoweb code : 10728516

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
65 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Hip en instapklaar éénslaapkamer appartement te huur in het

Op zoek naar een rustig gelegen appartement op een nieuwe setting in het hartje van Lokeren? Met een uniek zicht op de tuin van de Dekenij en de bijhorende waterpartij is dit het ideale appartement.

Noteer zeker de aanwezigheid van vloerverwarming, de zonnescreens en zonneluifel en het energiezuinige verbruik. De verwarming loopt hier namelijk via zonnepanelen en een warmtepomp. Verder is dit hippe appartement gelegen op wandelafstand van het station en de groene long langs de Durme. Het appartement werd twee jaar geleden volledig geschilderd en aldus "instap klaar" gemaakt. Het terras werd intussen ook volledig betegeld en afgewerkt met een houten rand (nog niet te zien op de foto's - maar wel tijdens een bezoek ;-)). Tevens geniet jehier ook van een 'basisversie' Niko Home Control voor de bediening van de screens, luifel, verlichting, enz., praktisch dus! Verder geniet je ook van vliegenramen.

Indeling:
-1: een kelderberging (nr. 116) en een ruime autostaanplaats (nr. 102). Gelijkvloers: een gemeenschappelijke inkomhal met een trappenhal en een lift. En verder ook de gemeenschappelijke fietsenstalling. Tweede verdieping: je komt dit appartement binnen langs de inkomhal met een gastentoilet met een handenwasser. De inkomhal is voorzien van ôCalacattaö marmer keramische tegels en met als eye catcher een smeedijzerendeur. Verder is er de lichtrijke leefruimte die voorzien is van vloerverwarming en een prachtige parketvloer. Daarnaast is er een open keuken v

Neem contact op