Appartement te huur

1100€ + 140€ per maand

2 slaapkamers 115 vierkante meters

Immoweb code : 11300727
Immoweb code : 11300727

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
115 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 01/08/2024
Verdieping : 2

Omschrijving

LUBBEEK duplex appartement 2 slk + garage

Immo3000 heeft een ruim 2 slaapkamer duplex appartement te huur op een goed bereikbare locatie in Lubbeek, op de grens met Kessel-Lo. Op slechts 5km van het station van Leuven en 5km van de oprit van de autostrade.

Via de lift komen we toe aan de voordeur op het 2e verdiep. Op het onderste verdiep van de duplex vinden we 2 ruime slaapkamers en de badkamer met dubbele lavabo en bad/douche. In de badkamer zijn aansluitingen voor wasmachine en droogkast. In de ruime trappenhal/inkomhal is tevens veel plaats voor berging voorzien.

Het 1e verdiep is volledig open en zorgt dankzij de grote ramen voor een heus loft-gevoel. De grote leefruimte geeft opzij uit op een aangenaam terras met zicht op groen. Aan de andere kant van dit verdiep bevindt zich de ingerichte open keuken met apart gastentoilet.

Onderin het gebouw huurt u, naast de parking buiten, ook een inpandige autostaanplaats en een private berging. Aansluitingen voor elektriciteit en water zijn aan de staanplaats voorzien (opladen/wassen auto, fiets, ...).

Huurprijs bedraagt 1100,- euro/maand + 140,- euro gemeenschappelijke kosten incl verbruik van water.
Airco aanwezig, dubbele teller elektriciteit, elektriciteit conform, PVC ramen hoogrendements dubbele beglazing, dak geïsoleerd, CV elektrisch (accumulatoren laden op de extra nacht teller op en geven overdag hun energie af), EPC: C.

Interesse? Maak een afspraak en bel 016/60.30.00 of stuur ons een mailtje op [email protected]

Neem contact op