Appartement te huur

715€ per maand

1 slaapkamer 57 vierkante meters

Immoweb code : 11319435
Immoweb code : 11319435

Overzicht

1 slaapkamer
57 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Appartement

BEZOEK AANVRAGEN? Deze dienen te gebeuren via de digitale kanalen (website, e-mail, vastgoedportalen). Per telefoon worden geen bezoeken ingepland.
Instapklaar appartement met 1 slaapkamers en 2 terrassen. Het appartement bevindt zich op de 10e verdieping. In het gebouw is een lift aanwezig. Door deze hoge ligging van het appartement heeft u een mooi zicht over de stad Mechelen en de Sint-Romboutstoren. Het appartement is zeer centraal gelegen ten noorden van de stadskern/ centrum. Oprit E19 Mechelen-Noord is vlakbij.

INDELING
Gelijkvloers: gemeenschappelijke inkomhal. Tiende verdieping: inkomhal met vestiairekast, badkamer met lavabo in meubel, toilet en bad, één slaapkamer, berging/wasplaats (wasmachine inbegrepen), open lee EXTRA INFO: het afval wordt gemeenschappelijk in de kelder gescheiden en opgehaald. Autostaanplaatsen voor het gebouw zijn niet voor bezoekers.

HUURPRIJS: 715 euro (huurprijs incl. autostaanplaats) + 185 euro (gemeenschappelijke kosten + provisie waterverbruik + provisie verwarming en verwarmen van het water). Het is mogelijk meubels mee te huren. De huurder dient privatief nog een elektriciteitscontract af te sluiten en een gascontract voor het fornuis.

Neem contact op