Appartement te huur

880€ per maand

2 slaapkamers 48 vierkante meters

Immoweb code : 11333009
Immoweb code : 11333009

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
48 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Gelijkvloersappartement appartement op goede locatie in Mech

Gelijkvloersappartement appartement op goede locatie in Mechelen-Noord.

Ligging: Dit appartement kan u terugvinden op de Kerkhoflei, een zijstraat van de Liersesteenweg in Mechelen. Een uitstekende locatie qua bereikbaarheid met op enkele minuten afstand centrum Mechelen, E19 Antwerpen-Brussel, winkels, scholen en alle andere dagelijkse voorzieningen.

Indeling: leefruimte, badkamer, keuken, 2 slaapkamers.

Beschrijving: U betreedt het kleinschalig appartementsgebouw via de centrale inkomhal, waar u het appartement op de gelijkvloers aantreft. De woonst beschikt over een ruime en zeer lichtrijke leefruimte. Achterliggend bevindt zich de badkamer die uitgerust is met wastafel, toilet en douche. Hier kan u eveneens de aansluiting voor wasmachine terugvinden. Naast de badkamer is de keuken gesitueerd, die voorzien is van een vaatwasser, kookplaat, oven en een microgolfoven. De slaapkamer vindt u aan de voorzijde van het appartement en biedt voldoende plaats. Verder beschikt het appartement nog over een kleine slaapkamer.


Extra:
- EPC: 318 kWh/m²
- Onmiddellijk beschikbaar
- Geen gemeenschappelijke kost

Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op